Afwerker ruwbouw regio Hoogstraten - Wuustwezel - Brecht

Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een afwerker ruwbouw regio Turnhout - Hoogstraten - Brecht.

Als afwerker ruwbouw voert u de afwerkingswerkzaamheden aan de ruwbouw op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn.

Uw takenpakket bestaat uit het plaatsen van diverse gelakte en gegalvaniseerde plooistukken (L-, U-, Z-profielen), kitwerken, plaatsen en aansluiten van PVC-afvoerbuizen, herstellen van (cellen)betonpanelen, plaatsen van dorpels in blauwe steen en openingen maken in dak -en wand. Ook bent u bereid om mee te helpen bij het monteren van constructies/wandbeplating. Ook zorgt u er mee voor dat de opleveringspunten bij het einde van een project mee opgelost worden.

U werkt in een klein team van 3 personen waarbij u de meeste taken zelfstandig kan uitvoeren. Verder heeft u geen hoogtevrees en bent u in het bezit van minstens een rijbewijs B.

Wij voorzien een camionette volledig uitgerust met alle gereedschap voor deze functie zodat u steeds over deze materialen kan beschikken en zodoende vanuit uw woonplaats samen met uw collega's rechtstreeks naar onze werven kan rijden.

Spreekt deze functie met gevarieerd takenpakket u aan? Aarzel dan niet en contacteer ons zo snel mogelijk!

vul het formulier in of stuur een e-mail naar jobs@bolckmans.be